03 decembrie 2013

Emotii si zbucium sufletesc



Emotii si zbucium sufletesc

13 - 14 noiembrie

Luna in conjunctie cu Uranus in Berbec
in careu cu
Venus in conjunctie cu Pluto in Capricorn

Intrand in Berbec, Luna aduce un plus de agresivitate la nivelul emotiilor (accentul fiind inca pe zodiile de apa). Planetele feminine sunt in pozitii de forta si predispun la reactii impulsive si necontrolate. Vrem totul, vrem acum si simtim ca nu mai avem rabdare. Sau vin astfel de reactii inspre noi din partea celorlalti. Odata depasita conjunctia cu Uranus, Luna va face careu cu Lilith si Jupiter retrograd. Ne simtim atacati, raniti sufleteste, provocati.
Cum putem face fata acestor situatii? Profitand de ceea ce am asimilat la nivel spiritual zilele trecute. Mai concret, Neptun revine in miscare directa si face trigon cu Mercur: este timpul sa constientizam ce rani sufletesti avem si sa facem “curatenie”, chiar daca se impun sacrificii. Acum avem puterea sa realizam acest lucru (Soare trigon Jupiter si Lilith), in ciuda faptului ca doare (Luna careu Jupiter si Lilith).



Simbolul Sabian pentru Soare, 22 Scorpion:
VINATORI IMPUSCIND RATE SALBATICE.


Este nevoie de o supapa de evacuare a sentimentelor agresive. Faptul de a face asta in grup va da supapei o anumita acceptabilitate. Satisfacerea dorintelor agresive. A fi capabil sa lovesti tinta.
Negativ: A obtine un avantaj necinstit pe seama celui inocent. Exploatare. Hormoni scapati de sub control.

Nota: Astrograma este ridicata pentru momentul conjunctiei Luna - Uranus in Berbec.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu