16 septembrie 2013

Steaua lui David - 29 iulie 2013



Potentialul uman intre distrugerea a ceea ce este vechi si explorarea noului.

Steaua lui David este intr-adevar o configuratie deosebita pentru dezvoltarea individului. Facand o trimitere la Tarot o voi compara cu Roata norocului. Atata timp cat omul si-a invatat lectiile date de destin, el este pregatit in fata vietii.

Dar in acelasi timp cu aceasta configuratie mai avem de-a face si cu doua careuri in T, care pot da evenimentele sau oamenii peste cap, dezechilibrand situatia.

Primul Careu in T este cel format intre Pluto in Capricorn, Uranus in Berbec si Jupiter/Marte in Rac. Arcana majora din Tarot corespunzatoare: Turnul. Schimbarea este la ordinea zilei. Trebuie sa acceptam sa ne elibaram de vechile structuri, altfel nu vom reusi sa ne adaptam lumii noi ce ia formare acum. Daca nu vom distruge noi temeliile pentru a reconstrui, energia acumulata va izbucni necontrolat, facandu-ne sa ne intrebam: De ce eu? De ce acum? De ce nu am vazut caderea, pericolul venind?

Al doilea Careu in T se formeaza intre Saturn in Scorpion, Luna in Taur si Soare in Leu. Avand in vedere ca si Nodurile Lunare sunt pe axa Scorpion Taur, rezulta o putere imensa care ne este pusa la dispozitie pentru a reconstrui. Arcana corespunzatoare: Diavolul - fascinatia puterii! Trebuie sa fim atenti cum folosim energia zilele acestea, sa renuntam la orgoliu si la egoism.

Avem de-a face asadar cu o imensa energie in contextul astral de astazi. Depinde de noi cum sa o folosim. De schimbat, trebuie sa schimbam ceva, sa evoluam, dar trebuie sa facem acest pas constient, sa folosim darurile date de sus cu moderatie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu