16 septembrie 2013

Horoscop 2-8 septembrie 2013



Berbec
Incepeti saptamana in ritm vioi, sunteti energici si pusi pe flirtat, apoi lucrurile incep sa se aglomereze la servici. Aveti de luat cateva decizii in plan socio-profesional si ar fi bine sa o faceti acum, cat astrele va favorizeaza.
In weekend, atmosfera romantica.

Taur
Luni si marti sunt doua zile bune pentru a face ordine in camin si in familie. De miercuri incolo, petreceti mai mult timp alaturi de copii, daca sunteti casatoriti. Daca nu aveti o familie, aveti liber la flirt si distractie.
In weekend, relaxare.


Gemeni
Comunicati, sunteti in verva, dar de joi incolo poate ca ar fi bine sa stati mai mult pe acasa si sa clarificati unele probleme mai vechi din sanul familiei, sau chiar daca plecati la drum, o faceti pentru a va vizita parintii sau fratii pe care nu i-ati mai vazut demult.
In weekend, iesiti la un pahar de vorba.

Rac
Luni si marti, cheltuieli sau datorii financiare care nu mai sufera amanare. A doua parte a saptamanii vine cu noi provocari: ar fi bine sa invatati ceva nou, sa va inscrieti la niste cursuri sau sa va cumparati o carte pe care o doreati de mai mult timp.
In weekend, stati in familie.

Leu
Incepeti saptamana cu o energie extraordinara. Simtiti ca puteti face orice. Joi si vineri sunt zile prielnice planurilor financiare, puteti primi bani sau va vine o idee de afaceri. Oricum, se clarifica unele probleme banesti care v-au dat batai de cap pana acum.
In weekend, aveti chef de vorba.

Fecioara
In primele zile ies la iveala dusmanii sau conflicte ascunse.  Din fericire, in a doua parte a saptamanii reusiti sa va coordonati foarte bine deciziile si actiunile si sa clarificati lucrurile. In sfarsit vi se pare ca vi se limpezesc gandurile si vedeti totul mai clar.
In weekend, va cumparati sau primiti un cadou.

Balanta
Luni si marti vorbiti si iesiti cu prietenii, dar de miercuri incolo trebuie sa va concentrati si sa lucrati la un proiect sau la un plan secret pe care il aveti in vedere de ceva timp, dar care abia acum incepe sa prinda contur.
Weekendul vine cu un rasfat: o floare, un masaj.

Scorpion
In primele zile ale saptamanii aveti de luat decizii cu privirela cariera. Miercuri, joi si vineri sunteti in mijlocul prietenilor sau cunoasteti oameni noi si interesanti cu care impartasiti pasiuni comune.
In weekend, va retrageti in lumea voastra si nu vreti sa fiti deranjati.

Sagetator
Luni si marti aveti idei noi pe care le veti pune in practica la nivel de cariera de miercuri incolo. Sau poate planificati anumite drumuri sau deplasari. Primiti noi responsabilitati  la nivel social, dar fiti atenti ce se ascunde de fapt in spatele lor.
In weekend, iesiti cu prietenii si va relaxati.

Capricorn
Inca din primele zile va faceti planuri cu privire la o calatorie sau planuri care implica niste cursuri. Toata saptamana sunteti in miscare, entuziasmat cu privire la ideile care va vin si care incep sa prinda contur.
In weekend, sunteti in atentia tuturor.

Varsator
Partenerul de viata este irascibil si nervos. Cel mai bine ar fi ca luni si marti sa nu-i  luati in seama toanele, sa-l lasati sa se calmeze. De miercuri incolo, puneti accent pe dezvoltarea dumneavoastra spirituala.
In weekend, calatoriti, iesiti din casa.

Pesti
In primele zile ale saptamanii ies la iveala toate conflictele mocnite de la servici, vi se iveste posibilitatea de a face ordine in viata profesionala. Joi si vineri procesul de clarificare continua. Luati decizii cu privire la partenerul de viata sau cu privire la semnarea unor contracte.
In weekend, luati o pauza si respirati mai usor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu