16 septembrie 2013

Familia Leu - Antonio Banderas - Melanie Griffith,



Antonio Banderas, 10 august 1960.
Melanie Griffith, 9 august 1957.






Nu numai ca sunt ambii Lei, dar sunt si niste personalitati foarte puternice, fiecare in parte (stiu ca suna a pleonasm, Leu puternic! dar asa e in cazul lor). 

Antonio Banderas are Soarele conjunct cu Uranus in Leu in trigon cu Jupiter in Sagetator si Luna in Berbec. Toate aceste zodii de foc ii insufla o energie deosebita, iar Uranus e ca si cum ar fi energia, combustibilul care insufla originalitate si versatilitate, ceea ce l-a ajutat foate mult in cariera, in interpretarea unor barbati puternici, plini de carisma. Conjunctia Soare Uranus e pe casa 6, casa serviciului si a muncii in aspect favorabil cu Jupiter de pe casa 10, casa carierei, astfel ca succesul i-a fost asigurat atat datorita talentului, cat si a muncii depuse.

Melanie Griffith are si ea Soarele aproape de Uranus, dar intr-o conjunctie mai larga si in opozitie cu Luna in Varsator pe casa 10, a carierei. La ea puterea sta in sensibilitate si in puterea dea a pune in practica tot ceea ce isi propune printr-un plan minutios si prin munca asiduua - are trei planete, Marte, Mercur si Venus pe Fecioara. Din pacate aceasta sensibilitate deosebita (care a jutat-o in cariera) a facut-o sa fie nesigura pe ea si sa se apuce de consumul de alcool - Soarele nu numai ca e in opozitie cu Luna dar e si in careu cu Neptun.


Ei s-au intalnit cand erau amandoi oameni maturi, aveau peste 30 de ani, casatorii anterioare si copii. Fiecare stia ce vrea de la viata si ajunsesere sa se cunoasca pe sine. Cred ca ceea ce i-a facut sa ramana impreuna a fost faptul ca au inteles de ce are nevoie celalat. El a ajutat-o foarte mult sa gaseasca in familie stabilitatea de care avea nevoie si a sprijinnit-o atunci cand energia ei neptuniana prost dirijata o aruca in alcool (el are Neptunul bine aspectat), ea a reusit sa-l faca sa se simta implinit ca barbat, i-a inteles nevoia sa de Leu de a fi admirat si incurajat si ca om simplu, nu doar ca star de cinema (si cine daca nu tot o leoaica putea sa-l inteleaga mai bine). In sinastrie observam conjunctiile Soare - Uranus care asigura destul combustibil pentru focul dragostei si sustinerii reciproce (conjunctie ce cade pe casa 4, a familiei la ea), si conjuctia Venus Pluto a lui cu Marte Pluto a ei, care asigura destula pasiune (pe casa 5, a dragostei, a ei).

Conjuctiile acestea din sinastrie cad pe casa 6 a carierei a lui Antonio, nefiind de mirare ca el a devenit cunoscut ca si vedeta internationala in special dupa ce s-au casatorit, datorita asocierii cu numele ei.

Totusi el a iubit-o si o iubeste cu adevarat, pentru ca pana la ea, nu s-a simtit cu adevarat apreciat si inteles ca barbat - conjuctia sa Pluto Venus din Fecioara e in careu cu Marte din Gemeni. Dar a venit ea cu a sa conjuctie de Pluto Marte si a fost ca si cum a fost bandajul necesar pe ego-ul sau ranit si viceversa, pe inima ei prea sensibila.

Astfel ca doi Lei se pot intelege daca isi pot accepta unul altuia nevoile, daca se respecta si se sustin reciproc. Nu a fost usor, au fost tot felul de zvonuri de-a lungul anilor de divort si neintelegeri, dar au un copil impreuna si sunt casatoriti de 16 ani. Ideea e ca pentru ei nu a fost usor sa formeze un cuplu, pasiunea a fost mare si asta i-a unit l-a inceput, dar de ramas, sunt inca impreuna datorita dorintei de a forma o familie si a efortului constructiv depus in acest sens.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu